Om oss

Jag öppnade Killanders Bygg & Montage (som då hette Killanders Företagsservice) 2007 efter att ha arbetat många år som snickare. Till och från har jag egentligen jobbat med snickeri, hantverk och liknade i hela mitt liv. Redan från början bestämde jag mig för att Killanders Bygg & Montage ska rikta sig mot både privatpersoner och företag, med tjänster som målning, montering, reparation och underhåll, och det gör jag fortfarande.

För mig har det alltid varit viktigt att kunderna hos Killanders Bygg & Montage alltid känner att de får den hjälp de behöver från mig, oavsett om det är att montera upp persienner, bygga en platsbyggd bokhylla, eller att reparera en byrå. Killanders, alltså jag, arbetar med både små och stora uppdrag.

Oavsett projektets storlek föredrar jag alltid att starta med ett förutsättningslöst möte där ni (eller du) och jag diskuterar igenom vad ni har för planer, idéer eller önskemål på förändringar som jag kan hjälpa er med. Efter mötet sammanställer jag vad vi pratat om och återkommer sedan till er med ett kostnadsförslag som ni kan gå igenom i lugn och ro. Smidigt va?

Jag är både född och uppvuxen i Halmstad, så givetvis utgår Killanders Bygg & Montage från Halmstad med omnejd. Men däremot tackar jag inte nej till jobb längre bort. Killanders Bygg & Montage har varit med i projekt i städer som Oslo, Malmö, Göteborg och Kalmar.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om dina tankar, idéer och önskemål kring förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats.