Bygg

I alla hem och på alla arbetsplatser finns det saker att förbättra, förändra och utveckla. Jag kan hjälpa dig med att bygga om, bygga nytt eller renovera. För både privatpersoner och för företag. Tillsammans så hittar du och jag den bästa lösningen för just dina behov. Varför inte bygga ut altanen så att den blir lite större och samtidigt sätta in glasdörrar? Då kan du börja sommarsäsongen tidigare i ditt uterum, och när hösten närmar sig stänger du till dörrarna och fortsätter att njuta.

Behöver du byta ut det gamla staketet eller bygga ett högre? Då kan jag hjälpa dig med hela eller delar av arbetet. Välj vad du har lust att göra själv så hjälper jag dig med resten. Killanders Bygg & Montage (alltså jag, Göran) reparerar delar i den gamla trappan eller bygger en ny i området Halmstad med omnejd. Jag kan bygga spaljéer för dina växter eller så bygger jag något annat du behöver. Allt för att skapa en skön och trivsam miljö för dig att vila och hämta kraft i.

Ska du renovera huset och bygga ett ryggåstak för att få ett luftigare och ljusare intryck? Du kanske samtidigt behöver byta ut de gamla fönstren? Jag har en bred kompetens, många års erfarenhet och hjälper dig gärna med att få saker, som du skjutit upp eller inte vet hur du ska genomföra, gjort.

För mig är det viktigt med både underhåll och trivsel. Kontakta mig gärna om du har fler frågor eller funderingar

Kontakta mig

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om dina tankar, idéer och önskemål kring förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats.