Företagsservice

Jag tycker att det är viktigt med kunskap! Därför vänder jag mig alltid till andra företag och specialister när det behövs en annan typ av hantverk eller expertis som jag själv inte besitter. Killanders Bygg & Montage (alltså jag, Göran) vill att du som kund ska känna sig nöjd och säker, att arbetet alltid är ordentligt utfört. Jag med alla mina år av erfarenhet, och som både är född och uppvuxen i Halmstad, har ett gott samarbete med många hantverkare med andra spetskompetenser än de jag besitter. Så i de projekt där jag inte är helt säker, så kan du känna dig trygg med att jag kommer kunna koppla in rätt kompetens för att kunna slutföra projektet på bästa sätt.

Jag arbetar också för och med olika typer av företag. Det kan handla om att bygga nytt staket, montera ihop inredningen i en nybyggd butik, renovera ett kontor eller sätta upp skyltar på höga hus. Nedan är några av de företagen jag arbetat med under de senaste åren.


Go middags loggaFrontsigns logga
Killanders & k-rauta

Moogio logga

Kontakta mig

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om dina tankar, idéer och önskemål kring förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats.