Konsultation

Varje kund ska känna sig nöjd och jag vill såklart alltid att det blir som du tänkt dig. När jag bygger en ny tillbyggnad, trappa eller något annat som du vill ha, så vill jag alltid känna att du och jag strävar mot samma mål. Därför erbjuder Killanders Bygg & Montage (alltså jag, Göran) konsultation och rådgivning till dig som inte än listat ut exakt hur du ska genomföra nästa projekt i ditt hem, eller på ditt företag.

Tillsammans med dig så ritar och skissar jag ner idéen om hur jag ska bygga garage, bastu eller det du vill förändra (en ny bar på din resturang kanske?). Sedan kan vi ihop utveckla och få en tydligare förståelse för din vision. Det blir också mer konkret om vad som behövs i material, insats och pengar. Tillsammans hittar du och jag den bästa lösningen för dina önskemål. Du kan sen, i lugn och ro, fundera över vad du vill ha hjälp med och när det passar dig bäst. Nöjda kunder är den bästa betalningen för oss. Förhoppningsvis träffas vi snart och vi kan använda våra erfarenheter och färdigheter att förbättra eller förändra något du behöver hjälp med.

Kontakta mig gärna om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om dina tankar, idéer och önskemål kring förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats.