Montering

Killanders Bygg & Montage (alltså jag, Göran) monterar och reparerar möbler, markiser, dörrar med mera i Halmstad (med omnejd). För både privatpersoner och för företag. De enkla sakerna som man planerat att göra själv kan lätt bli svårare och mer tidskrävande än man trott. Därför erbjuder jag ett brett utbud av montage och reparation.

Markiser är ett praktiskt och snyggt sätt att skapa skugga, använda som solskydd eller få mer insynsskydd. De är lätthanterliga och enkla att dölja när de inte används. Jag utför alla former av underhåll, reparation och montage av terassmarkis och fönstermarkis, och jag utför även reparation av markismotor, markisband och väv. Behöver du hjälp med installationen av din nya markis hjälper jag dig med glädje.

Möbler blir stabila och tåligast om de monteras rätt och med rätt hjälpmedel. Men det är inte ovanligt att man har köpt en möbel som är svår att montera ihop själv. Då kommer jag gärna och hjälper dig att montera ihop din nyinköpta möbel. Även om det skulle vara så att din favoritmöbel har gått sönder, så kan jag hjälpa dig att reparera den, eftersom möbler har en lång förbrukningstid. Det blir både miljövänligt och ekonomiskt. Bra va?

Kontakta mig gärna om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta mig

Frågor eller funderingar? Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om dina tankar, idéer och önskemål kring förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats.